dostępność:

Jedno opakowanie przeznaczone do odfermentowania 100L nastawu zawierającego:

* 25kg cukru białego

lub

* 28kg glukozy

 

Instrukcja: Cukier lub glukozę należy rozpuścić w 40L gorącej wody. Po dokładnym wymieszaniu dopełniamy fermentator letnią wodą do całkowitej objętości 100L. Do nastawu o temperaturze 25C wsypujemy całą zawartość saszetki i dokładnie mieszamy.

Optymalny zakres temperatur fermentacji: 22-28C.

Tolerancja alkoholu do 18%.

Czas fermentacji uzależniony od temperatury otoczenia: 4-6 dni.

 

Skład : 390g netto, drożdże, pożywka i mikroelementy.

Drożdże gorzelniane Cobra TURBO mega pack 100L

18,40zł

SPECYFIKACJA

 

Skład : 390g netto, drożdże, pożywka i mikroelementy.

09 stycznia 2021

+48 784 602 100 

pn-so 07:00 - 20:00

destylmet@op.pl

OBSŁUGA KLIENTA

Zamówienia

 

Regulamin

Polityka zwrotów

O FIRMIE

O nas

Kontakt

ŚLEDŹ NAS